Как преодолях паник атаките

Как преодолях паник атаките

Намерих Кинча в интернет. Когато се видяхме, поговорихме доста и аз бях твърдо решена да се оправя от моите пристъпи на паника, а на следващата ни среща започнаха моите прекрасни изживявания. Независимо дали преживяното по време на сесията беше щастливо или тъжно, накрая се чувствах като преродена и заредена с енергия. След една седмица спрях да пия лекарството си и се чувствах много добре.

При мен физическите усещания и визиите вървяха ръка за ръка. В началото имаше изтръпване на почти цялото тяло, по-нататък – на отделни части. Имах много интересни и емоционални сесии, но сега ще разкажа само за една, макар че всички са достойни за споделяне:

Виждам Червената скала (Ayers Rock) в австралийската пустиня, но я наблюдавам от високо. Не летя, но съм над земята. После виждам една картина – изгрев, която бях нарисувала на съпруга ми. Учудена съм, че я виждам и я усещам така, сякаш съм в нея. Разглеждам се и разбирам, че съм орел, само че нарисуван, стилизиран като индиански тотем. Така описано звучи доста “постно,” но думите не стигат да се опише преживяването на красота и свобода, което ме изпълваше през време на цялата сесия. По-скоро, ако можех да направя видео… но пак щеше да има едно липсващо звено – душевната емоция.

Една моя приятелка ходи при психоаналитик – може би е добре, аз не съм била и не знам. Но ако искаш бързо подобрение и да видиш светлината в края на тунела – ребъртингът е методът. Дори и да не страдаш от нищо, пак е добре да се прави, защото след това усещането за живота е друго – много, много по-хубаво!

М. Г., Аркадия, Калифорния, САЩ

Вашият коментар

Close Menu