Промяна с Ребъртинг – как се излекувах от хроничното главоболие

Промяна с Ребъртинг – как се излекувах от хроничното главоболие

1 сесия:

Вдишване, издишване… Започва силно изтръпване на долната устна и схващане на долната челюст. Долните крайници и тазът натежават много силно, а останалите части от тялото – по-слабо. Усещането е многопластово – казва ми се, внушава ми се, че започва прочистваща работа. Започвам да „изричам” молитвени мисли: „Благославям Бог…”. Чувствам, че тялото ми се пречиства от всичко неподходящо. Премахват се болките във врата ми. Внушението е, да продължа следващите сесии като молитви. Това е добре.

Продължавам с „изричането”: „Бог да ме благослови и всички в мен и извън мен да разбираме волята му и да я изпълняваме…” – в същото време започват да вибрират участъци от тялото ми – клепачи, колене, всички вътрешни органи. Разплаквам се. За моя голяма изненада (аз не споменавам конкретни имена, когато се моля), идва молитвата: „Господи, благослови Кинча да помага на хората.” Точно тогава, тя идва и слага ръка на челото ми, а с другата ме хваща за ръката. Започват най-силните вътрешни вибрации в тялото ми и сякаш потоци енергия изтичат през ръцете ми.

Постепенно вибрациите и „излъчването” утихват. Тогава започва изтръпване на таза и краката ми и сякаш издишвам през цялото си тяло, най-силно през долните крайници. Раздвижвам се постепенно и установявам, че до този момент, краката ми са били изпънати в шпиц. Нормализирам дишането и ставам. Усещам лекота в тялото, като след фитнес. Няма ги болките във врата и онова схващане, с което почти се бях примирила и го отдавах на възрастта. Няма ги и болките в гърлото, които продължаваха вече повече от два месеца.

2 сесия:

Отново започва натежаване на тялото, но изтръпването и схващането са по-леки. Внушението е, че вече сме работили за прочистване на половата и отделителната системи, а сега работата ще е съсредоточена върху сърдечносъдовата система и главата. След първата сесия се появи силно главоболие, което обаче не ме изненада, защото съм свикнала да ме боли глава с дни.

Днес няма да имам главоболие, е обещанието (вярно е!). Отново изричам молитвени мисли, като питам защо се случват така нещата в живота ми и какво трябва да правя. Имам видения как и къде съм се срещала с близки и познати. Внушава ми се, че всички сме направили дотук каквото и както трябва, че аз съм си носила достатъчно кръста и вече мога да си отдъхна – предоставя ми се всичко необходимо. Като завършек, пречистваща енергия преминава през мен и като че ли се излъчва от цялата повърхност на тялото ми. Усещам се освободена от всички болки.

Й. Й., Габрово

Вашият коментар

Close Menu